СДСМ им направи табло на „неработниците“ од ВМРО- На прво место е класниот раководител Мицкоски.

Владејачката СДСМ денеска креативно се изрази и на своите колеги од ВМРО-ДПМНЕ им изработи табло. На таблото Христијан Мицкоски е преставен како класен раководител, а пратениците од опозицијата како негови ученици.

-Неработниците и класниот, овие не чинат 55.000 евра месечно, напишаа од СДСМ за „таблото“.

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here