Апасиев: Дојде нож до коска,Таче викендов ќе го прифати францускиот предлог за Бугаризација на Македонија.

Таче викендов ќе го прифати “францускиот предлог” за БУГАРИЗАЦИЈА на Македонија (кој е претходно договаран од Бујар). Мислам дека доаѓа денот и часот за сериозен опозициски Отпор. Само ме јаде јанѕа дали е пак и ДПМНЕ декор у причава? Се надевам искрено дека не е и дека опозицијата, заедно со народот, ќе спречиме нов Преспански. Од нас зависи!

#ДојдеНожДоКоскаДругари- Напиша Апасиев на социјалните мрежи.

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here