Апасиев: Народот си иде по своето !!!

Река народ на денешниот протест го изрази своето незадоволство против понижувачкиот предлог на Европската унија.

Народот пред Владата на Република Македонија упати јасна порака:

– Македонците не прифаќаат ултиматуми од бугарските врховисти;

– Mакедонскиот јазик не е дијалект и фуснота;

– Mакедонската историја нема да се ревидира по бугарска желба;

– Oставка од домашните квислинзи од СДС и ДУИ поради новото национално предавство.

Борбата за Македонија продолжува!
Напиша Апасиев на социјалните мрежи.

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here