Катерина Колозова: Гнасни сте со овој порно-патриотизам.

Катерина Колозова комантирајќи го вчерашниот протест против францускиот предлог и бугаризација на Македонија, ги навреди илјадниците македонци кои вчера беа собрани пред Владата.

Според Колозова, сите што биле на протестот се гнасни со нивниот порно-патриотизам.

– Ок, “СМРТ ЗА ФАШИСТИЧКА БУГАРИЈА.” Така? Уште десет блокади ви се малце. Мразите. Ова е се мотивирано од ксенофобија. За ваша информација, Србија додека му се занесуе на Брисел паралелно преговара и со Брисел и со Косово. Од комотна позиција покажува среден прст. Терајте вака у провалија со знаменцата на профилни слики, лагите од експерти, рецитации на патриотски песни. Стварно не ви е местото во ЕУ. ПС Бугарските пасоши да ви ги конфискуваат, еден по еден. Пу јазк, гнасни сте со овој порно-патриотизам. – пишува во нејзината објава на Фејсбук.

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here