Група граѓани ги искршија прозорите на Собранието

Група граѓани со маски на лицето вечерва ја урнаа заштитната ограда пред Собранието и ги испокршија стаклата

Во продолжение видео https://fb.watch/e4hWEJvbp1/

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here