28.9 C
Ohrid
вторник, јули 23, 2024
Tags Кондовски

Tag: Кондовски

Кондовски: Мој приоритет е секој слободен денар да оди во инфраструктура...

0
Со задоволство ја прифатив поканата и учествував на јавната дебата “Форум за граѓански дијалог” за поттикнување на директното учеството на граѓаните во јавната дискусија...