Translate (Eng):

Премиерот на Северна Македонија не знае дека горивото е покачено за 15 денари, бидеќи тој турал гориво само на државна сметка и мислел дека е ефтино и за граѓаните.


ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here