Битолчанката Марија: На интернет се соблекувам гола за мажите ваши кога ќе водат љубов со вас да имаат инспирација….

Битолската фолкерка Марија Луиса дефинитивно решила да биде „ѕвезда од насловниците“. Затоа сексапилната битолчанка обилно користејќи ги социјалните мрежи постојано наоѓа начин да биде во фокусот на медиумското внимание, при тоа вжештувајќи ја температурата, со секое свое ново разголено издание.
Марија важи девојка која нема баш и влакна на јазикот, доколку некој се обиде и добронамерно да ја искритикува таа возвраќа со ниски удари а токму таков беше и овој случај.
Марија како и вообичаено така и денес постави повторно разголена фотографија но овој пат доби коментар од девојка која и кажа дека не е вкусно една девојка да се соблекува гола и зошто всушност го прави тоа и која и е целта.. Марија и одговори во нејзин стил: Се соблекувам за кога ќе ве е*ат дечковците ваши да мислат на мене, и да имаат инспирација… А за која фотографија станува збор погледнете и сами и сами одлучете кој е во право……

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here