ВЕВЧАНЦИ СИ ИМААТ СВОЈ ПРЕТСЕДАТЕЛ: СТЕВО ГО ПРЕЧЕКАА ТРОЈЦА А МЕНЕ ЦЕЛО СЕЛО МЕ САКА !!

Ова е Господин Попоски од село Вевчани, а животна желба му е да стане Претседател на Република Македонија..

ПОГЛЕДНЕТЕ ШТО ЌЕ ВИ КАЖЕ ГОСПОДИН ЗА ПЕНДАРОВСКИ:

vevcani nemalo lugemnogu mal broj imalostogocekale stevo pendarov vedeovci isedeovci nemalo narot vo vevcani

Posted by Прецедателот Господин on Friday, 19 April 2019

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here