ВОЗНЕМЕРУВАЧКО ВИДЕО: МАЛОЛЕТНО МОМЧЕ ОД МАКЕДОНИЈА СИ ЈА МАВА ГЛАВАТА ОД ЅИД СО ЦЕЛ ДА СТАНЕ ПОПУЛАРЕН НА ЈУТУБ !!

Видеото е цензурирано бидеќи се работи за малолетно лице. Со ова видео не сакаме да предизвикаме проблеми, туку да испратиме АПЕЛ до сите родители да внимаваат на нивните деца што прават на интернет !!!

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here