МЕТЛАТА ЗАИГРА ВО МАКЕДОНИЈА

Метлата уште не заигра добро, а веќе се јавиле првите доброволци. Барем така вели премиерот Зоран Заев на чија адреса веќе стигнале неколку понуди за оставки.

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here