Translate (Eng):

Во некои делови на Србија дел од граѓаните одат на гробовите на своите блиски и таму ручаат а ги има и оние кои на лице место прават скара распослани помеѓу гробовите …Ð¤Ð¾Ñ‚Ð¾Ð³Ñ€Ð°Ñ„Ð¸Ñ˜Ð° на Moja Strana.

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here