Што ти е Папа и машината за пресадување дрва проработе…

На Плоштадот Македонија се отстрануваат дрвја заради литургијата на папата Фрањо на 7 мај. Од Град Скопје велат дека, по барање на Координативното тело за посетата на папата, привремено се отстpaнуваат две дрвја кои веднаш на 8 мај повторно ќе бидат засадени на истата локација.

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here