Албанско знаме, македонско оро: Пред СДСМ зурли и тапани за Стево

Пред седиштето на СДСМ вечерва веќе се слави извесната победа на Стево Пендаровски за нов претседател на државата.

Со зурли и тапани се слави и пред штабовите на партијата. На снимката присутните вијат македонско оро, мавтаат албанско знаме.

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here