Ексклузивно: Погледнете како изгледа одморот на Заев , а од што се умори и ние не знаеме…

Најавената таканаречена кадровска „метла“ и реформите неопходни за ЕУ можат да почекаат бидејќи премиерот Зоран Заев одлучил да земе слободни денови од работа.

-Канцеларијата на претседателот на Владата, информира дека премиерот Зоран Заев во периодот од 10-ти до 14-ти мај ќе користи дел од своите слободни денови. Деновите, премиерот ќе ги земе заради приватни причини – информираат од прес службата на Владата.

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here