Translate (Eng):

Ова го има само во Македонија:

Очигледно песната ”Машала” на Елена Јовческа ги спои Елвира и Енвер, па преку коментари си закажаа состанок за кафе, си разменаа броjчиња па ако даде Господ може и ќе се земат, па на свадбата ќе им пее Елена.. 😀

Фотографија на Dime Dukleski.Фотографија на Dime Dukleski.


ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here