Translate (Eng):

Ете се случи и тоа….

Повеќе странски медиуми пишуваа во 2016-та  за љубовта кои ја круниса со брак помеѓу полицаецот од Куманово Боби Додевски и мигрантката од Ирак Нура Аркавази.

Само што им се родил син, Нура се вратила во Иран, а Боби останал во Куманово, јавија денес македонските портали. Причините не се познати.

Јавноста се сеќава дека таа, Ирачанка, меѓу толпа мигранти на граничниот премин Табановце, се обидувала да влезе во Србија , тој, припадник на строгите македонски безбедносни сили, се обидувал да воспостави ред.

Се вљубија и љубовта ја крунисаа со свадба.

Нура Аркавази беше курдска муслиманка , а Боби православен христијани


ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here