Translate (Eng):

Алиса од земјата на чудата не била никогаш во Македонија-Струга па нема видено и слушнато за вакви чуда….

Денес низ струшката чаршија минувачите бегаа на сите страни кога ненадејно помина автобус. Со ваква култура и со вакви глупости Европа ќе се гордее со нас. 🙂

 

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here