Фриде: Децата гледаа кога ме тепаше татко им.

Фриде е мајка на три деца жртва на сeмејно насилтво, пренесува Досие.
Сопругот ја тепал и пред децата, но таа одличила токму заради нив да замине . Животот ја мачел да живее по подруми полни влага поради што сега е болна. Но не се предава се бори за децата и да оздрави и да ги освести и другите жени јавно да зборуваат дека не смее да молчат под насилната рака на сопругот.

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here