Владата за набавка на пневматици за блиндирани возила потрошила 53.000 евра

Службата за општи и заеднички работи на Владата (СОЗР) по распишаниот тендер за
набавка на пневматици за блиндирани моторни возила склучи договор со друштвото
за трговија на големо и мало „Мак Аутостар“ ДООЕЛ Скопје.
Вредноста на склучениот договор со вклучен ДДВ е 3.296.857 денари или околу
53.000 евра.
Фото:МВР

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here