Ова не е за со багер: Mакедонец ќе ви објасни како се крши ѕид !!

Доколку имате потреба од рушење, нема потреба да изнајмувате хилти или други помагала, доволно е да го повикате само на Бекас Елдин од Пласница.

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here