Полски рапери направија ремикс на ”Зајко Кокорајко”

Сторил ниет зајко, зајко кокорајко
Зајко сербезлија, зајко да се жени
Си натресол гаќи, упрчил мустаќи
Нагрнал џамадан, море, токмо младожења………

Добар ремикс и направиле, но ќе изгледаше уште подобро ако целата песна беше израпувана на македонски…. 🙂

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here