Интуицијата сепак не ве лаже: Постојат знаци кои покажуваат дека некој мисли на вас, а на овој начин ќе дознаете и кој!

Некои луѓе можат да почувствуваат други луѓе дека им се блиску, иако моментално не се покрај нив.

Ова верување во кое многумина не веруваат, сепак постои и не е на одмет да знаете како некој може да почувствува дека друг мисли на него во одреден момент.

Исто така, ако почувствувате дека некој мисли на вас, а не знаете кој би можело да биде тоа, пронајдете мирен агол и медитирајте додека во исто време го негувате тоа чувство. Опуштете се, фокусирајте се на себе и можеби ликот на драгата личност ќе ви се појави во глава.

Ова се знаците дека некој сепак мисли на вас во одредено време:

1. Ненадејна топлина на лицето

Ако имате чувство дека одненадеж ви доаѓа крв во главата и се зацрвените во образите, можно е некој да помислил на вас или дури интензивно да размислува за вас. Тоа е силен доказ.

2. Непријатно чувство

Тоа е она чувство како кога некој интензивно ве набљудува, па почнувате да чувствувате некоја непријатност. Многу слична емоција се појавува ако некој размислува за вас, па обрнете внимание и на тој знак.

3. Смеење “без причина“

Тоа е нешто слично како кога некој ќе ви каже нешто убаво, ве преплавуваат емоции на среќа, па ви се појавува насмевка на усните. Тоа може да се случи и кога сте му во мислите некому, и тоа во оние кои се целосно позитивни.

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here