Сцена од изгорената шума во Русија: Илјадници дрва изгорени а Манастирот остана недопрен

Ова е сцена од дел од изгорената шума во Евија.

Дрвјата околу храмот изгореле но храмот останал недопрен.

Голем е Бог. Ете ни уште едно чудо.

Треба да веруваме во Бога!

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here