Урнебесна реакција на директорот на болницата „8-ми Септември“ – Заев одговара на прашањата, а тој превртува очи

Денес како што знаеме се отвори кардиоваскуларниот центар во Градската општа болница „8 Септември“. По тој повод, премиерот Зоран Заев, министерот за здравство Венко Филипче и директорот Кристијан Костов давале изјава за меиумите.

Додека премиерот Зоран Заев одговарал на новинарските прашања, камерите кои го снимале сето тоа “уловиле“, природна, искрена и невнимателна реакција на директорот на Градската болница, кој накратко погледнува во премиерот, а потоа ја искривува устата и ги превртува очите.

Веројатно причината за неговата реакција е резултат на тоа што тој има попаметна работа отколку да стои до премиерот Зоран Заев или било кој додека тој одговара на неповрзани прашања, односно за СЈО.

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here