Видео: Погледнете како се шверцуваат мобилните телефонони во Македонските затвори…

Познато е дека затворениците насекаде во светот, успеваат на најразлични начини да дојдат до предмет кој е забранет во затвор. Ова е само еден од нив…

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here