Џамбазов за „Бекстејџ“: „Чичко Игор нема деца и понекогаш си плаче сам!“

Екипата на естрадниот ТВ магазин „Бекстејџ“ направи интервју со македонскиот шоумен Игор Џамбазов, а кога тој ќе се најде пред камера и микрофон, тогаш е јасно дека треба да се одвои повеќе време за сè она што Игор ќе го сподели пред јавноста.

Без задршка тој зборуваше за пороците, за жените, тоа што не се оствари во улогата на родител и како ги доживува децата, но и за тековните проекти на кои работи.

Започна да зборува за пороците, односно за алкохолот за кој вели дека е перверзно тој да дели совети за здрав живот, но веќе две години не ставил капка алкохол во устата.

-Мојата ера со пороците заврши. Веднаш се чувствува разликата и ментално , физички и вербално, мозокот ти работи 300 на час. Почнав да се сеќавам на работи кои ги имав изгубено, стари лаптопи, тетратки…Почнаа да ми се појавуваат цели приказни. Можеби е перверзно јас да ве учам на здрав живот. Еве и една порака до сите оние кои пијат. Одземете од гаста и еден ден организмот сам ќе ви каже кога да прекинете, вели Џамбазов и додека дека откажувањето е многу слично како она што го гледаме на филмовите.

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here