Венко Филипче: Пациентите се задоволни за две години со конкретни мерки, го подобривме здраството и условите

Актуелниот министер за здравство, воедно и претседател на комисијата за здравство на СДСМ, Венко Филипче, на денешниот прес изјави: „За две години, со конкретни мерки во здравството, покажавме вистинска грижа за пациентите и лекарите“. Според Филипче, обезбедени се лекови за сите, во текот на целиот месец.

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here