Видео: Стружани нашата иднина е црна, нема повеќе живот во Македонија

Цивил Медиа направи анкета со жителите на Струга. Темата беше каква иднина ги очекува Стружани, ”Црна или Зелена”

ВО ПРОДОЛЖЕНИЕ МОЖЕ ДА ГО ПОГЛЕДНЕТЕ ВИДЕОТО:

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here