Судија дојде мртов пијан на фудбалски натпревар во Чешка, не знаеше кај тера (ВИДЕО)

На фудбалски натпревар од младинска категорија во Чекшка, линискиот судијата дојде мртов пијан, сиротиот не знаеше кај тера, падна на земја па уште и не сакаше да го напушти теренот.

Во Чешка пред неколку години имаше голем скандал кога на мечот помеѓу Прибрам и Славија дури двајца судии се појавија пијани. Четвртиот судија комично трчаше крај аут линијата и го имитираше секој потег на линискиот судија, а судијата кој стоеше крај голот, уринираше на теренот на сред натпревар.

Казните беа драконски, но очигледно памет на сите не им доаѓа. Изминатиов викенд на фудбалски натпревар од младинската категорија, судија дојде мртов пијан.

Тој не знаеше кај тера, падна на земјата а кога луѓето од обезбедувањето го замолија да го напушти теренот, тој им се спротивстави и реши да продолжи и покрај тоа што не знаеше каде се головите, топката и играчите.

Sportovní Hlášky@SportovniHlasky

Utkání dorostu mezi Berounem a Slaným…

Embedded video

74 people are talking about this

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here