Вистинско чудовиште: Струмичани уловија сом од 50 килограми во Дојранското езеро

Денеска во Дојранското езеро беше уловен сом од 50-тина килограми. На Фејсбук групата „Корморани“ се објавени фотографии со двајца рибари од Струмица, Никола Полизовски и Александар Христоманов.

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here