Еве во какви услови се лечат болните во Македонија: ”Лебарки вријат во „Градска“ болница” (ВИДЕО)

Еве во какви услови се лечат болните во Македонија: ”Лебарки вријат во „Градска“ болница”

Читатели на Пресинг ТВ до нашата редакција испратија видео на кое се гледа како огромна лебарка се шета во Универзитетската клиника по хируршки болести „Св. Наум Охридски“.

Лебарката била забележана во холот на „Градската“ болница како што ја знаат граѓаните. Пациентите веднаш реагирале до надлежните да внимаваат на хигената во оваа здравствена установа.

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here