Откако доби ултиматум да ја напушти функцијата во ”ИВЗ” тој одговори: Објавувајте што сакате со пе*ери не се занимавам.

Откако доби ултиматум од Скендер Бузаку да ја напушти функцијата во ИВЗ, инаку ќе се објават „бомби“ за него, реисот Сулејман Реџепи возврати дека со „геј“ не се занимава.

„Со геј не се занимавам. Гејците надвор од верските заедници“, вели Реџепи.

Бузаку тврди дека е легитимен поглаватар на Исламската заедница, со судско решение од април годинава. Тој до утре ќе чека да му биде ослободен престолот во ИВЗ, инаку најавува дека ќе објави афери за Реџепи.

За разлика од Бузаку, Реџепи тврди дека Апелациониот суд ја прифатил неговата жалба и го вратил предметот на повторно судење.

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here