Де Ниро се соочува со обвинение за злоставување го тужат за оштета од 12 милиони

Грем Чејс Робинсон, поранешната асистентка на славниот актер, Роберт Де Ниро, го тужи за сексуална дискриминација и непријателско работно опкружување и вознемирување, барајќи отштета во висина од 12 милиони долари.

Робинсон тврди дека добитникот на два Оскара ѝ упатувал „сексуално експлицитни коментари“ и оти вербално ја злоставувал. Таа тврди дека има телефонски снимки со кои може да ги докаже своите тврдења.

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here