Боки 13 поднел документација за нарушено здравје за да може да се лекува од дома..

Прво осомничениот во случајот „Рекет“, Бојан Јовановски до судот поднел документацијата за влошена здравствена состојба.Документацијата ја доставил до судија на претходна постапка за укинување на притворот.

Боки 13 за време на претходната посета на судот му се слоши и тој беше изнесен да му биде укажана лекарска помош

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here