Можеби не добивме датум за ЕУ но затоа пак ни се ожени, генералниот секретар на СДСМ Љупчо Николовски

Генералниот секретар на СДСМ Љупчо Николовски викендов се ожени со неговата избраничка Андријана Јакимовска.

Судбоносното „да“ го кажаа во манастирот Јоаким Осоговски во Крива Паланка.

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here