Најново од македонската pап сцена, љубовна песна на која се кpшаат женските срца : ”Вечерва се препадна”

Веројатно сакаше да каже прОпадна, затоа што прЕпадна не е ни збор, ама не е важно, важно е да се изрази љубовта преку рапот!

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here