Со зголемувањето на минималната плата, Македонците ќе можат да си дозволат и вакво Ламбурџини.

Со зголемувањето на минималната плата од 12.500 на 14.500 денари, сега Македонците ќе можат да си дозволат и вакво Ламбурџини.

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here