Како да се запишете на студии во Австралија – Саем на Австралиското образование во Скопје

Во сабота на 26-ти октомври, Future Option ќе го одржи Австралискиот Саем на образование во Skopje Marriott Hotel во 11:30 часот. Во недела на 27-ми октомври 2019 тие исто така ќе одржат Саем на образование во Metropol Palace hotel во Белград од 12:00-16:00. Ве покануваме да дојдете и да ги слушнете Австралиските институции за одличните можности кои ги нудат за студирање во Австралија.
Southern Cross University
University of Western Australia
Torrens University
Kaplan Business School
TIWA
Box Hill Institute
New Horizons Learning Centres
Perth International College of English
Pacific College of Technology

Влезот на саемот е бесплатен, но регистрацијата е задолжителна поради ограничениот број на места. Посетете ја Facebook страницата на Future Option за повеќе информации.

Соопштение од Австралиската Амбасада

 

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here