Николовски – Концептот за враќање пари кај граѓаните дава огромни резултати

За само 2,5 години испорачавме и реализиравме многу мерки во интерес на граѓаните, не само стратешките цели и политики, туку конкретни мерки кои обезбедуваат повеќе пари и подобар живот кај граѓаните“, рече генералниот секретар на СДСМ, Љупчо Николовски, на денешната трибина во Крива Паланк

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here