Видео Претседателот на кинолошки сојуз сечел уши и опашки на кучиња на масичка во дворот

Како што пренесува  А1Он претседателот на Кинолошкиот Сојуз на Македонија г-н Јордан Христовски нелегално сечел уши и опашки на кучиња на масичка во својот двор и за тоа наплаќал.

За повеќе информации следетего линкот и погледајте го видеото

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here