Бугарска фолк верзија на музиката од „Супер Марио“

Сите ја имаме играно, можеби најпопуларната видеоигра на сите времиња, Супер Марио. Она што засекогаш ќе остане врежано во нашата меморија, е карактеристичната музика, која е присутна низ целата игра. Досега можевме да наидеме на секаква преработка на музиката, електронска, отсвирена на бас гитара, на ударни инструменти, на празни шишиња и на што ли уште не.

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here