Тажна приказна за напуштена мајка од нејзините деца (ВИДЕО)

„Драги пријатели, браќа и сестри, погледнете ја внимателно приказната за една напуштена мајка. Нејзиниот син живее во Ваљево,а нејзините две ќерки во Бања Лука.

Ниту синот, ниту ќерките не ја посетуваат, ниту се грижат за неа.

Споделете го ова видео за да ги достигнете до нејзините деца и моете се да ги вразуми Бог да внимаваат на 70-годишната жена.

На 5 километри од Власеница кон Хан Пјесак, од десната страна по патот е малата трошна куќа со две млади елки.

Ако поминете покрај неа, застанете, оставете нешто и помогни и, а таа има толку големо срце. Со целата своја болка, болна и оперирана таа ги благословува случајните минувачи.

Дали е срамота да плачеш? Денес, плачев по нејзината тажна приказна и само дел од тоа споделувам со вас.

Самиот Бог ми рече да застанам покрај оваа уморна старица, вели авторот на ова видео објавено на страната „Изгубено-Најдено“ на Фејсбук.

денешен-весник

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here