Ja шират македонската кауза преку делење на знамиња со сонцето од Кутлеш: Валандово го огреаа еден куп сонца (Фото)

Членовите на патриотското здружение “Аманет 1903” од Скопје развиорија еден куп знамиња со сонцето од Кутлеш во центарот на Валандово.

Целта на ова здружение е ширење на македонската кауза преку давање на македонски знамиња со сонцето од Кутлеш и други реквизити.

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here