МАЈКАТА НА ПИНО: КАКВА Е ОВАА ДРЖАВА БЕЗ ПРАВДА? МОЕТО ДЕТЕ ГО ЗАКОПАВ ВО КУТИЈА ОД 58 САНТИМЕТРИ

Мајката на убиениот Пино Секондо денеска по одложувањето на судското рочиште против обвинетата соучесничка Ангела Ѓорѓиевска даде потресна изјава пред присутните новинари.

„Мене ми е срам да кажам дека сум Македонка!!! Таа што го уби моето дете, има повеќе права него ли јас. Зашто да трошиме државни пари, да ја судиме, кога самата има признаено “, изјави мајката на Пино.

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here