Македонска баба: Младинава сега дава пари за пиење дрога а баба садеше цели ниви. (ВИДЕО)

Во автобус бабичкава ги учи на младите се за марихуаната, а воедно и признава дека и таа засадила на времето.

Погледнете го видеото:

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here