Позитив на денот: Татко го имитира своето бебе. (Видео што ќе ве насмее до солзи)

Бебињата растат и се менуваат со молскавична брзина, а за родителите е вистинско задоволство да го следат нивниот развој. Првата насмевка, седењето без помош, првите неразбирливи „зборови“ – сите овие моменти се скапоцени за родителите, но и говорат многу за развојот на бебето. Во овој случај таткото направил интересни видео, ги доловил фаците и реакцијата на неговото бебе, и пробал да го имитира. 🙂

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here