(Видео) Не им верувале дека е мртов, па го однеле починатиот во осигурителна компанија за да докажат дека клиентот е мртов

СВЕТ(Видео) Носат леш во осигурителна компанија за да докажат дека клиентот е мртовОбјавено пред 10 часа – 23 ноември, 2019Од Макфакс

Семејство од Јужна Африка го донело како доказ во осигурителна компанија лешот на покоен човек.

За да докажат дека лицето чиешто осигурување сакаат да го подигнат навистина починало, тие се одлучиле на овој шокантен потег.

Во видеото кое кружи на социјалните мрежи, се гледаат две жени како го носат покојниот од зградата во осигурителната компанија и го внесуваат во автомобилот.

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here