Бебе херој: Ова малечко бебенце беше спасено со хеликоптер од под урнатините и е во добра здравствена состојба.

По серијата земјотртеси во Албанија конечно и убава вест од таму- мало дете беше спасено со хеликоптер.
Погледнете ја успешната акција за спасување на детето.

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here