Херојот на Албанија: Астрит од урнатините спасил две жени, дете и маж и немал намера да запре!

Астрит Коле Влаши од Курбино до сега спасил две жени, едно дете и еден маж. Ги извадил од урнатините иако немал никаква врска со нив. Астрит нема семејство во вилите во Тумане каде се пријавени бројни жртви поради урнување на три спрата, но тоа не го спречило да стане најголем херој на Албанија за време на трагедијата која ги погоди.
Во една од тие палати живеел и негов семеен пријател, но и покрај тоа што ја примил веста дека тој е добро и дека е спасен, Астрит одлучил да и служи на полицијата и војската во тешките операции на спасување.

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here